tirsdag den 14. juni 2011

Frustration og glæde.....

.........er to helt forskellige ting.

Først frustrationen. Hjælp mig, hvis I kan derude.....

Når jeg blogger, bliver jeg hele tiden logget af. Når jeg vil kommentere på andres blog, kan jeg ikke gøre det med min profil. Der står hele tiden, at jeg er anonym og det er jeg i hvert fald ikke. Jeg vil gerne gi´ mig til kende, men jeg opgiver.........
Selv om jeg går ind med "google-konto", bliver jeg hægtet af og bliver konstant bedt om at logge på, men det HAR jeg jo for s.... gjort. (Hiv i håret).

SÅ til glæden. Vi var så heldige at få lov til at passe alle 3 børnebørn i pinsen.
De er 1 år, 2 år og 3 år, så du kan nok regne ud, at der var gang i den...... :O)
Vi har vist aldrig før været 5 i soveværelset, men det gik nu rigtig fint.

Først ankom Anton på 2 år lørdag kl. 9,45 og ca. ½ time efter ankom Carl-Emil på 1 år og hans storesøster Astrid på 3 år. Deres forældre skulle til fædrenes fætters bryllup i København.

Der blev leget udendørs i det fine vejr indtil frokost og snart var der livlig aktivitet.
Efter frokost blev Carl-Emil træt


.........og farfar tog Astrid og Anton med over til stranden for at afprøve, om vandet "kunne bære".
Der skulle ryddes lidt op her og der for at skabe overblikket og MÅSKE kunne der bliver 5 min. pause til farmor med et lillebitte strikketøj et lillebitte øjeblik..............selvfølgelig først efter at der var sørget for frisk frugt til de små strandløver.Det er jo om at være beredt, når de dukker op.Faktisk nåede jeg lige at få benene op og strikke 4 pinde, så stod de der og den lille Carl-Emil lod sig vække af de andres glade stemmer med beretning om, hvor fint vandet var og hvor mange sten, man kunne smide i og at man sagtens kunne soppe.Så er alle 3 bænket til frisk frugt og dejligt læskende, koldt vand.Carl-Emil, Bassemand, Kampmaskinen, Kælepotten.Anton, Lækkermås, Puttegøj, Ama´rkaner.Astrid, Stritten, Stritmus, Prinsesse, Søde skattepige OG kærlig Storesøster.

Efter frugten var det tid til lidt vandplaskeri, det VAR jo sommer i pinsen, i hvert fald her, hvor vi bor.En var mere modig end de andre og kunne ikke modstå det kolde vand fra slangen.
Astrid er afgjort en vandhund - nøjagtig som hendes far var det :O)Uhhh, det er koldt, men man kan da liiiige dyppe numsen, når man nu er der nede.Joooo, det er lidt koldt altså......Man kunne jo også ta´ sig en ekstra lille lur......................når nu solsengen alligevel står der..................og dog, der sker nok noget spændende omkring mig, som jeg lige skal følge med i.
Man er sjældent i ro så længe ad gangen.

I løbet af søndagen dukkede forældrene op og vi grillede en kæmpekylling på 4,1 kg - joooo, det VAR en kylling og fyldt med hvidløg og citron, dryppet med lidt sesamolie og krydderier, en god rødvin, nyopgravede kartofler og en let salat, kunne det ikke være bedre.

Farfar og farmor var nok lidt trætte, men det havde været rigtig hyggeligt at ha´ de små smuksakker.

Mandag eftermiddag gik med en sjælden, hyggelig køretur i det skønne Odsherred og kaffe og kage i Høve Skovpavillon med udendørs servering under parasollerne.

Har du haft en god pinse ??
Kh. Lene.

4 kommentarer:

Mette Kathrine sagde ...

sikke en dejlig dag, men pyha, jeg kan godt forstå hvis i var trætte søndag aften :D

Hanne sagde ...

Hvor ser det altså super hyggeligt ud. Jeg glæder mig også til at jeg kan hygge med børnebørn (den første kommer til august)
Ha en dejlig dag.

Elfepigen sagde ...

Det er jo ikke noget som vores små engler..men hold da op hvor man bliver træt når de tager hjem;)

Det med blogger..jeg har også haft samme problem..der hvor det står: bliv logget på og du nok har hakket ved...hak det af sådan at boksen står tom...så skulle det køre for dig igen;) Ved ikke hvad det er men der er mange der har haft det problem der...det må være noget med blogger;)

Knus og kram herfra

FRØKEN LARSEN I/S sagde ...

Det var super hyggeligt, Mette Kathrine og du kender jo et par af dem :O)

Du kan roligt glæde dig, Hanne.
Man oplever børnene på en helt anden måde, end da det var ens egne. Skønt at få lov til.;O)

Tak Elfepigen, det hjalp sør´me.
Tænk så lidt, der skal til, tak igen og god dag til Jer alle.
Kh. Lene.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...