tirsdag den 10. maj 2011

MORS DAG......

...........og lidt havebilledspam.

Men først mors dag og den søde hilsen fra mine 3 skønne unger. Jeg tror nok, at svigerpigerne har været lidt involveret også og det gør jo slet ikke spor :O)
Se bare her...


Stort M for mor.................kan vist godt læses sådan lidt på hovedet.
Gad vide, hvad der gemmer sig i posen ???Summerbird Grand Cru - det er vild luxus.SÅDAN, så skal der guffes til aftenkaffen. Dem skal vi hurtigt få kværnet - troede vi.
Der er simpelthen så meget gods og smag i dem, at vi "kun" kunne konsumere én hver.
Men det gør ikke spor, for så skal vi guffe igen i aften - ahhhhh.

Ikke alene fik jeg (vi) lækre flødeboller, men vandbassinet i haven skulle også forsynes.
Se blot her.....En fin lille frø, der kan sidde helt stille og betragte den livlige aktivitet, som dens artsfæller lægger for dagen nede i bassinet - og det skulle der gerne komme en hel masse haletudser ud af. :O)

Frøen har fint selskab..........af en yndig guldsmed. Måske lidt mere bastant end de, der gerne flyver hen over og rundt om bassinet, men det betyder også, at den bliver siddende helt stille, så vi kan nyde synet af den.
Dejlige gaver på mors dag, mon de børn kender mig ???????

@@@@@@@@@@@@@

Og så lidt havebilledspam.
Det ser simpelthen så smukt ud lige nu. Den tidlige klematis Montana Rubens står på spring med store knopper, ganske parat til at lukke op for et rosafarvet brus af blomster.

Det pynter rigtig meget på et plankeværk og en garage, der skriger efter Gori.

Og æbletræerne, jeg siger ikke mere.......Og så heeele træet, som senere kvitterer med ildrøde pigeoner, mums.OBS! Den giftige, grønne slange ER død....

@@@@@@@@@@

En anden ivrig klatrer, jeg husker ikke dens navn, men meget smuk er den...Og så er jeg rig, stenrig - på bonderoser og pæoner. Har fået dem alle af min mor, som ikke har været blandt os i snart 11 år - og jeg har flere end dem. Ganske enkelt utrolig smukt, og det bliver kun smukkere.Det er liiiige før, man får den berusende duft i næseborene, ikk´??...og se så blot her, hvad vi brugte de smukke pæoner til d. 6/6-2009, da vores søn og svigerdatter blev gift.


Smukkere kan det vist ikke gøres.

@@@@@@@@

Lidt havebassin igen med en tidligere mors dags gave - af den store slags. :O)Skønne bregner og dekorative husløg, dem kan vi også godt li´, rigtig godt endda.

Kan du gi´ dig selv en rigtig god dag.
Jeg vil begynde at glæde mig til "pludselig" at skulle i sommerhus i næste uge.
Der vil jeg så tænke meget over den fine award, jeg har modtaget.
Mere om den i næste uge.

Kh. Lene.

2 kommentarer:

Fru hygge sagde ...

Tænk en gang, det er snart to år siden vi blev gift... billedet fra brylluppet fik en masse gode minder frem hos mig!:).. Det var en smuk dag!!
...I Sommerhus... det gider svigermor da ikke...smiler!!!

FRØKEN LARSEN I/S sagde ...

Nej søde Mette, jeg må VIRKELIG tage mig sammen for at glæde mig...:O)
...og det bryllup, ja det var en rigtig dejlig dag.
Knus Famse.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...