torsdag den 10. marts 2011

Hygge-shoppetur med svigerinden....

Det var en rigtig dejlig tirsdag i tirsdags. Godtnok så det sådan ud fra mit vindue om morgenen:


Der var godt med is på fjorden, så det med forår lader vist vente lidt på sig, hva´??

Vi havde også lige en lille prinsesse til overnatning, så hun skulle lige se, om hun kunne bruge farmors sidst strikkede hue, inden turen gik til vuggestuen, og sør´me - det kunne hun. Det er meget vigtigt, at man kan se det lange hår, rigtig vigtigt endda.SE farmor, man kan se håret.....

SÅ gik turen med toget og svigerinden til "Storstaden" (som i vores tilfælde er København).
Vi nyder at få suset og komme ind og snuse inspiration og hvad der ellers byder sig til.

Vores første mål var skønne Gudrun Sjödén i Fiolstræde. Jeg elsker hendes farverige univers og fabelagtige tøj og tilbehør.
Denne gang blev det dog kun til en sort, langærmet t-shirt - i hvert fald på tøjfronten. Derimod har hun også nogle dejlige metervarer, som man bliver glad i låget af at se på og DEM kunne jeg ikke lige gå forbi...Turen gik videre til bl.a. Grønlykke, som er utrolig svær at gå forbi. Jeg tror, at de har etableret nogle særlige magneter, det er i hvart fald aldrig lykkedes mig IKKE at gå ind. Det gør så heller ikke så meget, man skal bare passe på kun at få Visa-kortet op i et ganske kort øjeblik.


Det gik nu meget godt denne gang, lidt stof i den ene butik - faktisk meget beskedent :0).....og lidt papir i den anden - godt klaret af mig.


Lidt Liberty kan man jo altid bruge, altid. Dog kunne jeg styre mig og kun købe ½ meter af denne skønne vare samt et lille Blafre-kort til lækkermåsen, som har fødselsdag i morgen (ham, der skal ha´ alle de hæklede madder).

Det blev også til en sandwich og en vand i Cafe Kys og et par lækre nøddemazariner til togturen hjem og DSB´s acceptable maskinecappucino.

Jooooo, jeg fandt da også en ny forårs-/sommerjakke og en lille skuldertaske, men det får I en anden dag, for nu venter en bestilling på et pileflettet foderhus, som jeg skal ha´ færdigt i dag.

I øvrigt er der kommet varer på hylderne i min blog butik

Rigtig god ruske-torsdag til dig...
Kh. Lene.3 kommentarer:

Fru hygge sagde ...

Det er nogle lækre ting du har fået købt inde i storebyen - glæder mig til at se jakken:0)

Tak for huen til Stritten, og tak for hjælpen med C-E i går:0)
Knus fra Mette

FRØKEN LARSEN I/S sagde ...

Selv tak søde Mette. Det er dejligt, at vi kan hjælpe hinanden.

Knus Famse.

Bournonville sagde ...

virkelig fede ting du har fået købt ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...