torsdag den 31. marts 2011

Solskin og havearbejde....

.......stod den på i går.
Jeg fik en "fridag", skulle ha´ lavet en omfattende oversættelse for min datter, men vi valgte at få den lavet "ude i byen". Det bevirkede, at jeg tog livtag med nogle Sct. Hansurt, bregner, lavendler og andet vegetation, der trængte til at blive klippet ned. De små nye spirer og knopper stod og SKREG på lys og sol, så der var ikke så meget diskussion - og så skinnede solen fra en stille og skyfri himmel, det gjorde det jo ikke mindre delikat at ligge på alle fire i en -af og til - ikke særlig hensigtmæssig kropsstilling. Vraadr...

Dynerne var hængt til luftning, vi må benytte enhver solstråle...


Mens man ligger der og lader tankerne flyve, høres en velkendt, men meget sommerlig lyd, en sagte brummen og svagt bølgebrus og DET må foreviges, for det er jo snart en saga blot at se det syn...Det ses ikke så tydeligt på det øverste billede, men det er MOLS-færgen på en spejlblank fjord. Jeg bliver vist nødt til at zoome lidt...Det må nødvendigvis bemærkes, at en så blank fjord hører til sjældenhederne, i hvert fald i dagtimerne
Det bliver altså underligt at skulle undvære de færger......

MEN det var jo havearbejdet, det handlede om, så beviset for, at der skete lidt på den front er de næste to billeder - et FØR og et EFTER-billede.

Jeg håber på mange af den slags dage i løbet af sommeren, det vil vi nyde og det med tryk på.
Lad os starte med at nyde regnen i dag, så kan vi blogge og forskanse os i systuen - ahhhh.
Gør du også det ??

Kh. Lene.

5 kommentarer:

Mette Kathrine sagde ...

nårh det er dig der bor der :D Jeg bor jo lige henne på Gisselørevej :D Jeg har også før lagt mærke til din have med pileflet, når jeg er gået forbi. Den ser super hyggelig ud!

FRØKEN LARSEN I/S sagde ...

Tak skal du ha´ Mette Kathrine. Faktisk er jeg i gang med at forenkle haven voldsomt, der er jo dobbelt så meget bag huset. Selv om den har været kilde til megen fornøjelse, så er det "brugt" og der er andre ting, der får 1.prioritet nu - feks. Stritten og Carl-Emillos :O)
Jeg ved godt, at du bor derovre og troede egentlig, at du også vidste, hvor jeg boede, men du har selvfølgelig kun været i mit værksted, husker jeg.
Kh. Lene.

Mette Kathrine sagde ...

Ja præcis. Det fine værksted, som du jo så har derhjemme nu kan jeg forstå. Ja nogle gange skal der ske lidt nyt, jeg er slet ikke havemenneske, så jeg har sådan en lidt vild have, men den er nu meget hyggelig.

Fru hygge sagde ...

Gode billeder fra DEN dejligste "plet" på kystevejen!:)... Din have ER den skønneste jeg har set, søde Svigermor! Den er fyldt med hygge - og gode ideer!:)

FRØKEN LARSEN I/S sagde ...

Man kan sagtens hygge sig i en vild have, Mette Kathrine. Man kan måske også lave gemmesteder??

Tak søde Mette, vi håber på en god sommer.
Knus Lene.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...