onsdag den 2. marts 2011

Skøn, skøn Liberty.........

..........kunne det faktisk godt ligne, men naaaaaaaaaj - det er såmænd (eller var) et par posebukser, købt i Rema1000 for nylig. De havde forskellige dessiner, men denne faldt helt i min smag.
BLOT ikke som bukser, de passer ikke lige til min kvindefigur :0)

Derimod kunne jeg se mange andre små ting inde i mit hoved, som jeg ville kunne bruge stoffet til. Kr. 79,00 kostede de, nu er sømmene pillet op og de er klar til en tur i vaskemaskinen.
Meget pudsigt opdagede jeg, at mønstrene ikke var helt ens på benene, der er en lille forskel i mønsterstørrelsen og dermed også i farven, MEN det giver jo bare anledning til at få lidt mere gang i kreativiteten og detaljeorienteringen.

Prøv selv at se.........
Faktisk er det en ret lækker, tynd bomuld. Spændt på den efter vask.

God onsdag til dig - jeg er lidt overspændt i øverste etage i dag - øv.
Kh. Lene.

4 kommentarer:

Sine K-J sagde ...

hej. Jeg købte selv samme design i rema1000 men som 2 meter stof. Der ER forskel i printeti den ene ende i forhold til den anden. Lad mig vide hvis du kommer til at mangle en stump, jeg har vist lidt endnu :) held og lykke med projektet.

FRØKEN LARSEN I/S sagde ...

Hej Sine K-J.
Jeg fandt en anden metervare for nogen tid siden, nedsat til kr. 40,00 - hvor heldig kan man være :0)
Tak for tilbudet, vi ser hvad der kommer ud af det.

Kh Lene.

Camilla sagde ...

Jeg har også købt både bukser og metervare i Rema, men har aldrig tænkt over om der var forskæl i mønstret. vil da lige gå stoffet igennem.

FRØKEN LARSEN I/S sagde ...

Det er jo heldigvis ikke den voldsomt store forskel, Camilla. Men det kan jo ha´ betydning visse steder, så det er nok en god idé at være helt sikker. :0)
Kh. Lene.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...