tirsdag den 26. april 2011

Påskesyslerier.....

........har vi vel alle haft fingrene i, enten på den ene eller den anden måde.

Her på matriklen gik de første par dage med gravearbejde. Vi skulle ha´ nedlagt et bed, som havde udtjent sin værnepligt som smukt bed med løgplanter, storkenæb, bregner, trædebregner og andet bunddække (aftjent hedder det vel ??) Vi kunne bare ikke nyde det fra vinduerne og desuden havde vi sat et James Grieve æbletræ, som nærmest blev "angrebet" af bregnerne.

Jeg tænkte ikke i at tage billeder, inden vi gik i gang, så pludselig stod vi midt i det....Diverse fine tulipaner og andre løgplanter måtte midlertidigt op i krukker og zinkbaljer...............og pludselig var der huller alle vegne.
Det skulle gerne ende med en fin græsplæne til efteråret.
I mellemtiden bliver der lagt nogle kartofter - det er allerede sket, for farfar fik besøg af Astrid og hun ville rigtig gerne hjælpe, selv om det forlængede processen en del. Kartoflerne skulle lige varmes først oven på jorden og ind imellem skulle det også lige afprøves, om de selv kunne flyve !!!
Det kunne de IKKE, måtte det konstateres.

Desværre havde fotografen travlt i køkkenet, men der er masser af gode billeder af Astrid lige her. Storkenæb i kasser til min søster.Smukke bregner i sorte sække til min datter. Otte stk., som skal pryde hendes baghave.Lidt pynt er der dog tilbage, et fint hus med fine husløg som beboere.En lille men laaaaang buksbomhæk, som jeg selv har sat af egne små stiklinger og NU er den tæt og fin. Det har nok taget mig omkring 10 år at etablere den, men nu er den der og heldigvis har jeg en lille, fin hækklipper med langt skaft, ellers havde jeg aldrig fået den klippet hvert år - min ryg havde ganske enkelt strejket.I et hjørne af den lille hæk er der blevet plads til lidt finurlighed - og måske også skyggen af en fotograf ???                          

Lidt råhygge i et hjørne, nu venter vi bare på, at klematissen skal sende en sky af lyserøde blomster hen over plankeværket. DET får I et billede af om ikke så længe, vi glæder os.


Purløg kan man ikke få for meget af til sommerens ægge-/tomatmadder.............og så er fruen i huset rigtig glad for små arrangementer. Der er blot ikke så mange tilbage, det tager for meget tid og energi at vedligeholde, så - lidt men godt, siger vi nu.De skønne juleroser/påskeklokker må rigtig gerne formere sig, vi elsker dem og deres smukhed.
(Det kan man godt sige, ikk´?)
Hvad er nu DET for en skygge, der har sneget sig ind ???

..........og så havde fruen for resten fødselsdag påskedag i det fineste solskinsvejr - selvfølgelig, men vi kunne ikke flage, da flagsnoren og flaget gik i stykker, da vi flagede på yngstesønnens 31-års fødselsdag - i stormende kuling. Så kan man tænke lidt over det, hvis man synes.... :O)
Jeg synes nu, at han er sød nok - meget endda.

Skal vi lige slutte af med en vejrmelding ?? Billedet taler vist for sig selv. Nogen skal til Samsø...Hverdag igen, stadig fint vejr - gør dagen god for dig selv.
Kh. Lene.Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...